Categories: Blog

World Cleanup Day





De wereld weer een beetje schoner maken, is ook onze missie! Op 17 september #worldcleanupday ging het team Code C Communicatie gewapend met prikkers en vuilniszakken aan de slag.

World Cleanup Day is een jaarlijkse wereldwijde burgeractie om het probleem van zwerfvuil aan te pakken. Alleen in Nederland ging al duizenden mensen de straat op om op te ruimen.

In Breda organiseerde Ron Bekker een cleanup voor schone oevers in Breda. Uiteraard sloten wij ons hierbij aan. Ook wethouder Peter Bakker was van de partij. Met een flinke club mensen verzamelden we een hoop afval: blikjes, peuken, snoeppapiertjes, fietsonderdelen en nog veel meer. We ontvingen complimentjes van voorbijgangers en in de verte zagen we een andere groep mensen in de weer.

Mooi om te zien dat we gezamenlijk in actie komen. Let’s make a change!



Ben jij duurzaamheidsmanager, beleidsvoerder bij de overheid of heb je gewoon een mooi duurzaam initiatief? Wij juichen je plannen graag toe. Tijdens een Energie Boost bieden we je communicatieadvies, do’s en dont’s en een simpele strategie om je doelgroep te bereiken.


Claire Dekkers

Share
Published by
Claire Dekkers