Categories: Blog

Onze leefomgeving verandert





Het is ons wel duidelijk: onze leefomgeving verandert. En dat is ook nodig.

Om over te schakelen op hernieuwbare energie, het afvalprobleem op te lossen en ons aan te passen aan het veranderende klimaat.

Als duurzame professional zijn we daar vaak persoonlijk en zakelijk al mee bezig. Vaak zijn we al omringd door andere ‘groene’ denkers. En hebben we ook de mogelijkheden om te verduurzamen.

Maar hoe krijg je IEDEREEN mee met duurzame veranderingen? Ook voor wie dat niet vanzelfsprekend is? Voor wie ’t spannend is.. of niet te betalen?

Simpelweg dingen opleggen werkt niet.

Ik vind dat je mensen bewust moet maken van de noodzaak van duurzame plannen, en hen zoveel mogelijk moet laten meedenken en -doen. Dan wordt duurzaamheid iets van ons allemaal.

Gelukkig ben ik niet de enige die er zo over denkt.

Daarom werken we samen met EMMA Experts in Media en Maatschappij aan participatie voor onze opdrachtgever Energieregio West-Brabant. Lees meer over het initiatief Brabant Praat.

Claire Dekkers

Claire is communicatiespecialist op het gebied van duurzaamheid en milieu. In haar persoonlijke blog deelt ze haar kijk op de ontwikkelingen in dit werkveld. Met Claire in contact komen naar aanleiding van haar blog?

Neem gerust contact met haar op.
076 20 45 880
claire@code-c.nl
www.code-c.nl



Ben jij duurzaamheidsmanager, beleidsvoerder bij de overheid of heb je gewoon een mooi duurzaam initiatief? Wij juichen je plannen graag toe. Tijdens een Energie Boost bieden we je communicatieadvies, do’s en dont’s en een simpele strategie om je doelgroep te bereiken.


Claire Dekkers

Share
Published by
Claire Dekkers