Categories: Blog

Code Groen op tv





Wij waren te zien bij ‘How it’s done’, een programma waarin ondernemers hun verhaal delen. Dit keer kregen wij de kans om ons bureau, werkzaamheden en missie toe te lichten. En dat doen we natuurlijk graag.

Want als Code Groen geloven we dat we nú actie moeten ondernemen als we in een groene en gezonde wereld willen leven. Daarom ondersteunen we organisaties die willen inzetten op bewustwording of gedragsverandering.

Hoe precies? Dat zie je in de aflevering!

Een dikke dankjewel voor het team van ‘How it’s done’ voor het maken van deze aflevering. We hopen dat ons verhaal anderen inspireert en uitnodigt.

Wil je na het kijken van de aflevering met ons in contact komen? Bel of mail gerust. Samen maken we duurzaamheid de norm! 🌱



Claire Dekkers

Claire is communicatiespecialist op het gebied van duurzaamheid en milieu. In haar persoonlijke blog deelt ze haar kijk op de ontwikkelingen in dit werkveld. Met Claire in contact komen naar aanleiding van haar blog?

Neem gerust contact met haar op.
076 20 45 880
claire@code-c.nl
www.code-c.nl



Ben jij duurzaamheidsmanager, beleidsvoerder bij de overheid of heb je gewoon een mooi duurzaam initiatief? Wij juichen je plannen graag toe. Tijdens een Energie Boost bieden we je communicatieadvies, do’s en dont’s en een simpele strategie om je doelgroep te bereiken.


Claire Dekkers

Share
Published by
Claire Dekkers