Categories: Blog

Een bekend gezicht






Ik werk alweer tweeënhalf jaar als Projectleider Communicatie en voor samenwerkingspartners ben ik een bekend gezicht.

Onbewust heb ik duurzaamheid van thuis meegekregen. Zuinig zijn, veel de natuur in, uitjes naar natuurbezoekerscentra. Mijn naam betekent zelfs ‘uit het bos’!

Wat duurzaamheid precies inhield leerde ik pas later. 8 jaar geleden werd dat aangewakkerd. Binnen mijn toenmalige baan was ik veel met luchtkwaliteit bezig en leerde ik dat er zoveel meer aan de hand is. Vervuiling, fossiele energie, de vleesindustrie.

Stap voor stap ben ik gaan kijken wat ik er zelf aan kon doen. Minder vlees eten, tweedehands kleding kopen, duurzaam bankieren en beleggen.

Toen ik toe was aan een nieuwe uitdaging besloot ik drie dingen: ik wilde opnieuw een baan in de communicatie, het liefst in de buurt van mijn woonplaats Breda én bij een bedrijf dat van betekenis is voor de wereld.

Toen kwam Code Groen op mijn pad.

Nou, ik had het niet beter kunnen treffen. Het was meteen een goede match! Ik heb allemaal like-minded collega’s die – ook al zijn we allemaal serieus over duurzaamheid – alles niet té serieus nemen.

We wijzen niet met het vingertje omdat iets nog niet perfect duurzaam is. Dat helpt echt niet om iedereen mee te krijgen, en dat is tenslotte ons doel!

Sylvia Klop

Met Sylvia in contact komen naar aanleiding van haar blog?

Neem gerust contact met haar op.
076 20 45 889
sylvia@codegroencommunicatie.nl


Ben jij duurzaamheidsmanager, beleidsvoerder bij de overheid of heb je gewoon een mooi duurzaam initiatief? Wij juichen je plannen graag toe. Tijdens een Energie Boost bieden we je communicatieadvies, do’s en dont’s en een simpele strategie om je doelgroep te bereiken.


Sylvia Klop

Share
Published by
Sylvia Klop