Workshop Duurzaam Doen

Hoe krijg je medewerkers mee in de duurzame ambities van je organisatie?

workshop

Wanneer

Donderdag 20 juni 2019
09:30 – 12:30 uur
Incubator Breda

Waarom meedoen?

Steeds meer organisaties houden rekening met de effecten van hun bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Ze ontwikkelen duurzame doelstellingen en schrijven een duurzaam beleidsplan. Maar, zoals we ook in deze blog schrijven, gaat het niet om wat je zegt, maar om wat je doet. Wil je dat jouw duurzame beleid meer is dan alleen mooie, groene woorden? Wil je je medewerkers meekrijgen in de duurzame ambities van je organisatie? Maar weet je niet waar of hoe te beginnen? Meld je aan voor de workshop.

Wat kun je verwachten

In de workshop duiken we in de thema’s bewustwording (hoe zorg je voor besef) en activatie (hoe krijg je medewerkers in beweging). We delen onze aanpak, geven praktijkvoorbeelden en is er ruimte om je eigen case in te brengen. Natuurlijk zorgen wij voor de nodige energizers, goede koffie en lekkernijen. Je gaat naar huis met praktische tips om zelf mee aan de slag te gaan.

Aanmelden

Deelname kost €150,- exclusief BTW. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. Lijkt deze workshop je wat? Meld je hieronder aan.

Incompany

Wil je deze workshop in-company organiseren? Neem contact op met Linn via linn@code-c.nl of 06 23 89 83 73.

Wie zijn wij

Code C is een communicatiebureau gespecialiseerd in duurzame projecten. Wij ondersteunen gemeenten en bedrijven met de juiste communicatie in duurzame vraagstukken. Meer weten?