Bewustwording



Van de automatische piloot af




Maximaal 5% van wat we doen, doen we bewust. We denken over iets na, we wikken en wegen en nemen een besluit. De overige 95% gaat onbewust en automatisch en wordt gestuurd door gewoonten, impulsen en emoties. Over het algemeen gaat dat goed: we kleden ons aan, doen de deur op slot als we van huis gaan en rijden auto. Maar, het kan ook desastreuze gevolgen hebben. Dat zie je bij klimaatverandering. Dit gebeurt juist omdat miljarden mensen hun dagelijkse routine uitvoeren.

Een dagelijkse routine met de verkeerde gewoonten kan grote gevolgen hebben. De verwarming aanzetten als we het koud hebben in plaats van een trui aan doen, de auto pakken voor een boodschap in plaats van de fiets, iedere dag een stukje vlees op ons bord. Wil je deze gewoonten veranderen? Dan begint het bij bewustwording.

Wil jij jouw doelgroep bewust maken van jouw duurzame boodschap? Of wil je het gedrag veranderen? Wij helpen je om bewustwording te creëren bij jouw doelgroep.

Wat doen we

Wij doen wat nodig is om jouw missie te volbrengen. We zijn een allround communicatiebureau en doen (bijna) alles. Van tekst en beeld tot complete campagnes en van strategiebepaling tot projectbegeleiding. We zorgen altijd voor een integrale aanpak en werken graag samen. We ontzorgen je 100%, maar jij blijft de initiatiefnemer; wij de helpende hand.

Hoe wij werken

We stellen veel vragen, vanuit betrokkenheid, nieuwsgierigheid en omdat we niks vanzelfsprekend vinden. We verdiepen ons in je doelgroep, zodat we met succes de dialoog kunnen aangaan. We zijn kritisch, geven je (ongevraagd) advies en zijn eerlijk over de haalbaarheid van je doelstellingen.

Jaartraject Groene Oogst

Heb je behoefte aan ondersteuning om jouw duurzaamheidscommunicatie effectiever te maken en wil je jouw doelgroep bewuster maken? En merk je dat er erg veel te communiceren is over thema’s als energie, groen & water, recycling en mobiliteit, maar dat er weinig capaciteit is in je organisatie? Ons Jaartraject Groene Oogst biedt hier een oplossing voor.