Activatie



Krijg je doelgroep in beweging




Wil je jouw doelgroep in beweging krijgen? Wil je dat ze bepaald gedrag gaan vertonen? Dan is het belangrijk om ze naast bewust te maken, ook te activeren. Vaak begint activatie met het stellen van de juiste vraag. Wil je je doelgroep activeren om bijvoorbeeld afval te scheiden, dan is de vraag wat je doelgroep tegenhoudt interessanter dan de vraag hoe je je doelgroep zo ver krijgt.
Iedere situatie heeft factoren die bepaald gedrag stimuleren of juist belemmeren. Om je doelgroep te helpen met het nemen van de juiste beslissing, is het belangrijk bedenkingen en praktische bezwaren weg te nemen. Verleiden alleen is niet genoeg om mensen in beweging te krijgen.
Communicatie kan daar bij helpen door op het juiste moment aandacht te vragen of regelmatig de aandacht vast te houden door continu relevant aanwezig te zijn.

Wil jij jouw doelgroep activeren om duurzamer te worden? Of wil je het gedrag veranderen? Wij helpen je om jouw doelgroep in beweging te krijgen.

Wat doen we

Wij doen wat nodig is om jouw missie te volbrengen. We zijn een allround communicatiebureau en doen (bijna) alles. Van tekst en beeld tot complete campagnes en van strategiebepaling tot projectbegeleiding. We zorgen altijd voor een integrale aanpak en werken graag samen. We ontzorgen je 100%, maar jij blijft de initiatiefnemer; wij de helpende hand.

Hoe wij werken

We stellen veel vragen, vanuit betrokkenheid, nieuwsgierigheid en omdat we niks vanzelfsprekend vinden. We verdiepen ons in je doelgroep, zodat we met succes de dialoog kunnen aangaan. We zijn kritisch, geven je (ongevraagd) advies en zijn eerlijk over de haalbaarheid van je doelstellingen.

Jaartraject Groene Oogst

Heb je behoefte aan ondersteuning om jouw duurzaamheidscommunicatie effectiever te maken en wil je jouw doelgroep activeren? En merk je dat er erg veel te communiceren is over thema’s als energie, groen & water, recycling en mobiliteit, maar dat er weinig capaciteit is in je organisatie? Ons Jaartraject Groene Oogst biedt hier een oplossing voor.