Tekst & Beeld


Een belangrijke boodschap in duidelijke taal





Je hebt een belangrijke boodschap en je wilt dat deze overkomt. Je wilt dat je doelgroep jou en jouw boodschap écht begrijpt, mensen overtuigt en met je meetrekt op die duurzame weg die jij bewandelt. Om dat te bereiken dien je jouw boodschap duidelijk te verwoorden en in een aantrekkelijk jasje te steken. Code C helpt jouw boodschap te verduidelijken en zet deze met passende en consistente vormgeving extra kracht bij.


Wij ontcijferen complexe ideeën in praktische plannen en vertalen belangrijke boodschappen naar een taal die voor iedereen te begrijpen is. We verdiepen ons in jouw doelgroep om duidelijk te krijgen hoe wij deze op effectieve wijze kunnen aanspreken.

Kleine aanpassingen, zoals de ‘tone of voice’, een betere leesbaarheid, een kortere tekst of een andere opbouw kunnen een tekst vele malen sterker maken en daarmee het effect vergroten.

We vervangen complexe termen, schrappen overbodige tekst en bouwen je tekst op een logische manier op. We trekken je lezers mee en blijven hen boeien. We raken je doelgroep en zetten mensen aan tot actie.

Onze grafisch ontwerpers steken jouw teksten in een passend, opvallend en consistent jasje. Zo ontwerpen zij brochures, logo’s, flyers en huisstijlen waarmee je de aandacht trekt. Met pakkend beeldmateriaal zetten we jouw boodschap extra kracht bij en vergroten daarmee het effect.

Of het nu gaat om bewustwording creëren of het direct oproepen van een actie of reactie; duidelijke en consistentie communicatie is essentieel om je duurzame doelstellingen te behalen.

Claire Dekkers

Communicatieadviseur