Participatie



Effectief met strategie, communicatie en techniek.




Actieve deelname aan de maatschappij. Inwoners kopen bijvoorbeeld collectief zonnepanelen in of richten een lokale energiecoöperatie op. Of ze bedenken een oplossing voor het onderhoud van speeltuinen of de groenvoorziening. Hierdoor veranderen de verhoudingen tussen overheid en burgers. Participatie, mits je het goed doet, zorgt voor meer draagvlak en betere besluiten. Of je nu spreekt over burgerparticipatie of overheidsparticipatie, het valt of staat met goede communicatie en een integrale aanpak daarvan. Interne communicatie, projectparticipatie, omgevingscommunicatie en/of gebiedspromotie.

Wil je participatie stimuleren, ondersteunen of mogelijk maken? Dan heb je de juiste communicatie nodig. Wij helpen je graag.

Wat doen we
Wij doen wat nodig is om jouw missie te volbrengen. We zijn een allround communicatiebureau en doen (bijna) alles. Van tekst en beeld tot complete campagnes en van strategiebepaling tot projectbegeleiding. We zorgen altijd voor een integrale aanpak en werken graag samen. We ontzorgen je 100%, maar jij blijft de initiatiefnemer; wij de helpende hand.

Hoe wij werken
We stellen veel vragen, vanuit betrokkenheid, nieuwsgierigheid en omdat we niks vanzelfsprekend vinden. We verdiepen ons in je doelgroep, zodat we met succes de dialoog kunnen aangaan. We zijn kritisch, geven je (ongevraagd) advies en zijn eerlijk over de haalbaarheid van je doelstellingen.