Hoe wij werken



Dat is onze kracht en een succesvolle formule voor een geslaagd project




Twee bereiken meer dan één. Daarom werken wij graag samen met onze klanten. Het liefst gaan we voor een duurzame samenwerking, want hoe beter je op elkaar ingespeeld bent, hoe beter de resultaten. Om te zorgen dat jij de touwtjes in handen houdt, combineren we het proces (gebaseerd op de Reflectieve Communicatie Scrum) met de inhoud. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat?


Intake

Wat is jouw ambitie? Wat wil je bereiken? Tijdens de intake bespreken we jouw wensen, maken we samen een scherpe opdrachtomschrijving en bespreken we rollen, verantwoordelijkheden en verwachtingen. Zo gaan we samen goed van start.

Transitie Team

We stellen een Transitie Team samen met jouw interne (communicatie) collega’s, klanten of inwoners die samen de klus gaan klaren.

Visie

Op basis van de ambitie die we gezamenlijk geformuleerd hebben in de intake, gaan wij aan de slag met een visie.  Je zoekt toch niet voor niets hulp van communicatieprofessionals? Wat is onze kijk op het vraagstuk? Wij adviseren over de juiste boodschap, tone-of voice, doelstellingen en mijlpalen.

In etappes opleveren

Met het Transitie Team gaan we in etappes aan de slag en leveren we iedere keer nieuwe producten op. Iedere etappe starten we met een planning; wat leveren we op, en sluiten we af met een reflectie.



We werken in etappes en zijn flexibel; zo kun jij aan de knoppen draaien


Voor iedere etappe is de investering van tevoren helder


Doordat we iedere keer reflecteren, sturen we op waarde en doen we alleen wat écht werkt


Wij drinken graag koffie met je