Communicatieadviseur met liefde voor procesmanagement (vacature is gesloten)

Code C is een communicatiebureau gespecialiseerd in duurzame projecten

Als communicatiebureau hebben we een bijzondere missie: de wereld een schone, gezonde plek maken. Nu hebben we zomaar een vacature voor een communicatiegoeroe met een groen hart. Dan kunnen we wel dingen roepen als ‘multi-talent’ en ‘veelzijdige communicatie collega met oog voor processen’. Maar jij weet net zo goed als wij dat dit niet ECHT raakt.

In een ideale wereld..

..ben jij die gedreven communicatiespecialist die ons team precies aanvult. Het liefst zou jij jouw ervaring met communicatie en procesmanagement combineren in een afwisselende functie. Eerlijk is eerlijk, van werken met Trello word jij buitensporig blij – niet alleen vanwege die fijne kleurtjes.

Je denkt dat je op je plek zou zijn bij een kleinschalig communicatiebureau, want daar weten ze wel van wanten. Jij zoekt een werkplek waar ze jouw liefde voor het vak aanmoedigen en je vrijlaten om je te ontwikkelen. En waar iedereen net als jij bezig is om de wereld een groenere en duurzame plek te maken. Je hebt ‘iets’ met duurzaamheid, of je nu ledlampen indraait of graag plantjes verzorgt.

Hoe kan het dan, dat we elkaar nog nooit ontmoet hebben?

Hopelijk gaat dit over jou, jij bijzonder talent in communicatie, agile en scrum.

Aangenaam, wij zijn Code C! Communicatiebureau in Breda en op zoek naar een fijne collega. Als nieuw lid van ons team breng jij een heleboel ervaring op het gebied van communicatie mee. De post-its verzorgen wij graag, want het liefst heb je ook affiniteit met agile en scrum.

Je bent sterk in zelfstandig managen van meerdere projecten, verdeelt graag taken en monitort de voortgang. We willen het woord helikopterview niet gebruiken, maar jij geniet ervan om overzicht te bewaren en proactief te werk te gaan. (Oeps, deden we het toch!) Toch zoeken we niet alleen iemand die pragmatisch werkt en goed kan prioriteren, hoor.

Minstens zo belangrijk vinden we dat jij sociaal sterk bent, makkelijk in contact komt en echt durft door te vragen waar de opdrachtgever echt behoefte aan heeft. Idealiter heb je al vaker voor groepen gestaan en ben je bekend met brainstorms/teamsessies/heisessies. Denk jij dat je deze veelzijdige collega bent?

Okee, ook nog even over ons, want we zijn een groeiend communicatiebureau.

Wij zijn Code C, een groeiend communicatiebureau dat zich richt op duurzame projecten. Wij geloven dat we nu actie moeten ondernemen als we in een groene, schone en gezonde wereld willen blijven leven. Daarom helpen wij gemeenten en bedrijven met communicatieadvies en -uitvoering door bewustwording te creëren en duurzaamheid de norm te maken.

Wij houden van een open en gelijkwaardige sfeer met ruimte voor feedback en reflectie. We werken zelfstandig maar zijn niet bang om hulp te vragen. Collega Linn is fan van agile werken, daarom doen wij op kantoor iedere week iets scrummerigs en werken we met Trello. Claire is de milieumoeder van het kantoor met de meeste ervaring en deelt dit graag met iedereen. Litza is de contentmaker en schrijft het liefst alle teksten. Robin is onze kick-ass communicatie stagiaire.

Perfectie bestaat niet. Maar jij bent een goede aanvulling op ons team als..

• Jij ervaring hebt met agile werken, Reflectieve Communicatie Scrum en het Strategisch Communicatie Frame
• Jij ervaren bent met zelfstandig meerdere projecten managen
• Jij ook benieuwd bent naar het resultaat van je communicatie
• Jij het liefst pragmatisch werkt en overzicht houdt
• Jij proactief te werk gaat en graag zegt waar het op staat

Als we samen verder gaan..

• Werk je in een klein team met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling
• Werk je in een fijne werkomgeving (ons kantoor in Incubator Breda is een plek voor innovatie, ambitie, educatie en groei)
• Mag je ons kantoor herinrichten en je eigen maken zodat jij fijn werkt
• Lunch je met ons gezellig samen aan tafel, niet achter je bureau
• Krijg je een salaris en natuurlijk ook vakantiedagen
• Krijg je een contract op payrollbasis voor een half jaar (maar willen we natuurlijk graag dat je ook daarna nog blijft)

En nu?
De vacature is voor 24-32 uur per week – we vinden het erg fijn als je zo snel mogelijk kunt starten. Ben je enthousiast en denk jij dat we goed bij elkaar passen? Stuur dan je sollicitatie naar Linn via linn@code-c.nl vóór maandag 21 oktober. Uiterlijk dinsdag 22 oktober hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek in week 44.

Update 24/10: We hebben geweldig veel reacties ontvangen, dank daarvoor! De vacature is inmiddels gesloten.