Advies & Uitvoering





Je hebt geweldige duurzame plannen, maar deze worden nog niet door iedereen gehoord. Het is moeilijk om de mensen om je heen te activeren. Je wilt jouw doelgroep raken en overtuigen; hun meekrijgen op jouw duurzame missie. Om dit te bereiken dient je communicatie goed en gericht te zijn. Code C – expert op het gebied van duurzaamheid en communicatie – helpt jou je plannen onder de aandacht te brengen en jouw doelgroep te activeren.


Wij stellen veel vragen, vanuit betrokkenheid, nieuwsgierigheid en omdat we niks vanzelfsprekend vinden. We verdiepen ons in je doelgroep, zodat we met succes de dialoog kunnen aangaan.

Nu we alle wensen op tafel hebben, kunnen we je waardevol advies geven. Hierbij kijken we naar de haalbaarheid van je doelstellingen, mogelijkheden op het gebied van bestaande activiteiten, je huidige contacten en de uitvoerbaarheid van het nieuwe communicatieplan.

Met jarenlange ervaring op het gebied van duurzaamheid en milieu, zijn wij de aangewezen partij om je te helpen een effectieve communicatiestrategie op te zetten. Of het nu gaat om een communicatiestrategie op het gebied van veiligheid, energie of afval, wij weten je doelgroep te bereiken, te raken en aan te zetten tot de gewenste actie.

Is er draagvlak nodig, wil je direct verandering aanbrengen in het gedrag of meer bewustwording creëren? Wij geven je niet enkel advies, maar voeren de communicatiecampagne, indien gewenst, ook voor je uit.

We helpen je onder andere met het schrijven van artikelen, het inzetten van Social Media, beeld en vormgeving en andere zaken die bij een effectieve communicatiecampagne komen kijken. We ontzorgen je 100%, maar jij blijft de initiatiefnemer; wij de helpende hand.

Claire Dekkers

Communicatieadviseur